Direkt zum Inhalt

Virtual appliance deployment fails on 1 of 2 ESX hosts

Thread needs solution
Beginner
Beiträge: 2
Kommentare: 2

I'm installing Acronis Backup & Recovery 10 Virtual Edition.

On the license server management console, I can see two Acronis Backup & Recovery 10 Advanced Server - Virtual Editions key available.

After deploying agent to the problem-free host, it uses one of these keys and I can verify it on the license server management console.

Despite there is still an available license, deploymant fails with this error:

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Type: Error
Date and time: 29.11.2012 10:34:24
Backup plan: [None]
Task: [None]
Managed entity type: [None]
Managed entity: [None]
Machine: TUZLAAMS.tuzla.bld
Code: 14.712.855(0xE08017)
Module: 224
Owner:
Message:
Failed to deploy the virtual appliance on the following ESX hosts: 192.168.6.11.
Additional info:
--------------------
Error code: 32791
Module: 224
LineInfo: a20120e20d7da050
Fields:
Message: Failed to deploy the virtual appliance on the following ESX hosts: 192.168.6.11.
--------------------
Error code: 32790
Module: 224
LineInfo: a20120e20d7da0f6
Fields:
Message: Failed to deploy the virtual appliance on the following ESX hosts: 192.168.6.11.
--------------------
Error code: 36874
Module: 215
LineInfo: 8734d6eb22eada29
Fields:
Message: The license cannot be found. Provide a license for Acronis Backup & Recovery 10 Advanced Server - Virtual Edition.
--------------------
Acronis Knowledge Base: http://kb.acronis.com/errorcode/

Event code: 0x00E08017+0x00E08016+0x00D7900A

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

What should I do?

0 Users found this helpful
Forum Star
Beiträge: 31
Kommentare: 1272

Hello Umut Erol Kaçar,

Thank you for posting this question in our forum. I am happy to assist you.

You need to ensure, that the license for your virtual edition is not used for the physical server. You should revoke the used license and then try to deploy the Virtual Appliance to the ESX(i) host.

Let me know if you need additional help please.

Thank you.