Direkt zum Inhalt

Cyber Protect 15 stopped working on Windows Server 2019

Thread solved
Beginner
Beiträge: 2
Kommentare: 5

There's something going on with the backups on our server using Windows Server 2019 OS.

First, the backup failed with a "not enough storage space" error, though we have 2Tb cloud backup storage space and the backups occupied ~647Gb at the moment. There is enough local disk space too.

We deleted all the backups and started the backup process all over. The process lasted for nearly a month, the progress reached ~80% and then failed with an "access denied" error.

Now we tried to de-register the agent in backup console and install it again. The web installer is not working, as you can see in the log bootstrapper.log attached.

The installer fails to download resource.xml though I can download it with Internet Explorer on that same machine perfectly fine.

We also tried running an offline installer, it goes ok up to 99% and then fails to register an Agent.

It suggests running a command manually which gives the output in manual.log attachment.

The trusted root certificates on the machine look good, and we have checked group policies as well.

OpenSSL also gives a good output, see openssl.log.

What could be the culprit? What else can be done? The service is effectively unusable right now.

 

Anhang Größe
bootstrapper.log 5.16 KB
bootstrapper_0.log 4.05 KB
manual.log 1.68 KB
openssl.log 8.37 KB
0 Users found this helpful
Beginner
Beiträge: 2
Kommentare: 5

Actually the problem was with the expired R3 certificate in the local certificate store. The issue was fixed by replacing the certificate with an actual version.

Forum Moderator
Beiträge: 237
Kommentare: 6949

behappy wrote:

Actually the problem was with the expired R3 certificate in the local certificate. The issue was fixed by replacing the certificate with an actual version.

Thank you for sharing your solution to the issue!