Direkt zum Inhalt

Acronis Snap Deploy 4 Build 540 not seeing network drives

Thread needs solution
Beginner
Beiträge: 1
Kommentare: 2

We recently upgraded our equipment to new Dell Laptops such as the Precision M6800 and now Snap Deploy does not recognize network when trying to deploy an image using a bootable CD. We encountered this same issue a year ago and the fix for this was a new build of Snap Deploy that we installed and it worked. Seems like every time we upgrade to new hardware we encounter this issue. I noticed that the Stand Alone utility does not recognize the ethernet adapter either so im wondering if it has to do with the Ethernet adapter or the drivers for it. Is there anyone out there that is encountering this issue? Build 540 is the latest upgrade that we are using but there hasn't been other builds available I believe. We need this fixed soon we have a massive lease coming in the near future in which we will be imaging numerous computers at the same time and we are hoping Acronis will come up with a solution for this if not we will need to move on to other imaging software.

Thanks!

0 Users found this helpful
Forum Star
Beiträge: 124
Kommentare: 2672

Hello Ali,

I've sent you a message.

Thank you.

Beginner
Beiträge: 0
Kommentare: 3

Just to confirm to anyone reading this thread, the latest build resolved our problems with the Dell E7440

Beginner
Beiträge: 0
Kommentare: 1

I am having the same issue as the other forum members. When I try to boot up and create a master deploy image on my Dell Latitude E6540, I have no NIC drivers for the laptop making it un-usable for our imaging purposes. Can I please get the information you provided for the other members too?

Beginner
Beiträge: 0
Kommentare: 2

I am experiencing the same issues with Snap Deploy 4.0.540 when deploying or trying to create an image on a Dell Latitude E7440.

Could I get a link to the new build as well?

Beginner
Beiträge: 0
Kommentare: 1

Hi Anna,

My client has HP EliteDesk 800 G1. Acronis SnapDeploy4 Bootable CD does not detect the network card.
Please send me the link to the download as well.
My email is ausaf@nteksolutions.net

Thanks

Beginner
Beiträge: 0
Kommentare: 2

@Nawaid Ausaf

If you have a valid support contract, reach out to the web based chat and they will provide a FTP link to this patch, otherwise you'll probably need to wait until you get the PM.

Beginner
Beiträge: 0
Kommentare: 1

The build 540 not support a network-card lntel 218-LM? I have the same problem with my HP EliteBook 850 G1.

Beginner
Beiträge: 0
Kommentare: 1

We're having the same issue with build 540 not recognizing the Intel I218-LM network adapter. I logged into our account to download build 582 but 540 is the only build available on your website. Can you please send me a link for the latest build?

Forum Star
Beiträge: 124
Kommentare: 2672

Hello Everyone,

if you experience an issue with NIC recognition and need the latest build (584), please send me your request in a PM.

Thank you.

Beginner
Beiträge: 2
Kommentare: 5

Having the same issue, sent you a PM Anna. Thanks.

Beginner
Beiträge: 0
Kommentare: 1

I sent her a message yesterday, but did not get a reply. So I also opened a support case. I keep asking and not getting any answer as to why this is not posted under the "latest" updates on the website. Why do I have to jump through so many hoops to get a fix for broken software.. Not a happy camper that this has not put my deployment project behind a full day. I expect when your software doesn't work and you have a fix that you are quick to deploy it or get it to users who have the issue.

Forum Star
Beiträge: 124
Kommentare: 2672

Hello James, rja2,

I've sent you PMs with link.

Thank you.

Beginner
Beiträge: 0
Kommentare: 1

I sent you a PM. I'd like the latest build when you get a chance. Thank you.

Beginner
Beiträge: 0
Kommentare: 1

Hi Anna,

My name is Jim Kerr and I work at the Help Desk for the Victims Compensation and Government Claims Board (VCGCB). We just received a shipment of HP EliteDesk 800 computers with this same issue - the NIC is not recognized by Snap Deploy 4.

Would it be possible to acquire an updated version that has the drivers for our new NIC?

Also, do you provide any utility that will enable me to add drivers myself?

Any help in this matter would be greatly appreciated.

Thanks,

Jim

Beginner
Beiträge: 0
Kommentare: 1

Hello !

I'm having this same issue with Dell latitude 3340. Please can you send me too the link to the updated build?

Forum Star
Beiträge: 124
Kommentare: 2672

Hello Everyone,

download links has been sent.

Thank you.

Beginner
Beiträge: 0
Kommentare: 1

Hi,

I'm having problems with a HP DL360p Gen8 and a HP DL380e Gen 8, please can you send the link so that I can see if it helps?

Thanks
Nick

Forum Star
Beiträge: 124
Kommentare: 2672

Hi Nick,

I've sent you a private message with the download link.

Thank you.

Beginner
Beiträge: 0
Kommentare: 1

Hello, I also need build 582 to be able to deploy to my new HP Revolve 810 G2 laptops. The old 540 build worked with the HP Revole 810 G1 laptops but not with G2.

Beginner
Beiträge: 0
Kommentare: 1

I am having the same problem with an HP desktop system .. can you send me a link to the update? Thank you!

Beginner
Beiträge: 0
Kommentare: 1

I am having the same issue as to where the I217-LM NIC on our Prodesk 600 G1's are not being recognized. We are using Snap Deploy 3.5. If Acronis happens to have a fix or patch for the issue, please let me know.

Thanks

Forum Star
Beiträge: 124
Kommentare: 2672

Hello Everyone,

I've sent you links to a newer build.

Thank you.

Beginner
Beiträge: 0
Kommentare: 1

Could you please add me to the list so I can download the latest build which supports the newer network cards? I am having exactly the same problem with a new HP EliteDesk 800 G1 and have never had a problem detecting the network card until this model.

Thank you Anna!

Beginner
Beiträge: 0
Kommentare: 1

Hello Anna,
We want to test Snap Deploy but no network cards are detected. We have the problem with HP zBook 15 with Intel I217-LM, can you help us?

Thanks!

Thomas

Forum Star
Beiträge: 124
Kommentare: 2672

Hello Thomas, Ken,

I've sent you download links.

Thank you.

Beginner
Beiträge: 0
Kommentare: 1

Hello,

Can you give me this update too please?

Forum Star
Beiträge: 124
Kommentare: 2672

Hi jonasof,

the message has been sent.

Thank you.

Beginner
Beiträge: 0
Kommentare: 1

We would like the link to the updated build as well. We are having the same issue described above.

Thanks,
Mike Anderson

Beginner
Beiträge: 0
Kommentare: 4

When is Acronis going to post a general new/updated release for Snap Deploy that will address the problems we are all having? The fact that so many people are having difficulty using the current generally available release with MAJOR brands of hardware should make you all think about taking action! Can you please provide an update to all of us on this thread what is being worked on?

Micky

Beginner
Beiträge: 0
Kommentare: 1

Hello,

We are also experiencing this issue on T440p laptops.

It would be great to try out the latest build.

Thanks !

Beginner
Beiträge: 0
Kommentare: 2

Same problem here, please send the link to the latest build.

Thanks

Beginner
Beiträge: 1
Kommentare: 4

Acronis,

I understand there is a newer build than .540 available but it is not shown under my Subscription products downloads. Can you please provide me the latest build (probably 582) as I do not have NIC access on my new Dell mobile workstations.

Thanks.

Forum Star
Beiträge: 124
Kommentare: 2672

Hello Everyone!
Messages have been sent.
Thank you.

Beginner
Beiträge: 0
Kommentare: 1

Hi There,

I'm having the same problem with NIC drivers on a dell latitude 2120. Can you send me a link to the new build please?

Thank you,

Beginner
Beiträge: 0
Kommentare: 2

Hello

i have the same issue here with our zBooks.
Can i have the link too please?

Thanks
Rob

Beginner
Beiträge: 0
Kommentare: 1

Link request: I am having the same issue with the new Dell E7240's. Link for the build with Driver support is appreciated. :)

Thanks,

Mike

Beginner
Beiträge: 1
Kommentare: 2

Hi,

I have the same issue with HP DeskElite 800 G1. It's possible to have the link ?

Thanks, Eric.

Beginner
Beiträge: 0
Kommentare: 6

Same issue. We have 50 new Dell Latitude 3340's to image that the NIC driver is not working with current build.
Thank you in advance.
Chris

Beginner
Beiträge: 0
Kommentare: 3

Hello Chris,

According to what I know, a new release is to be published quite soon. I would recommend you to try it, once it is out.

Beginner
Beiträge: 0
Kommentare: 6

Hello Andrey,

Thank you for the information. I will use the new release when it arrives, but being with a school district, I have machines arriving daily that need to be imaged and set out. Waiting on a future release doesn't really help me today.

Beginner
Beiträge: 0
Kommentare: 5

Hello Anna,

I am having a problem imaging new Dell5440 laptops; Acronis launches from the server and I am getting a network failed to initialize after the first Acronis page (see attached screenshot). Please advise.

Anhang Größe
184653-114262.jpg 47.39 KB
Forum Star
Beiträge: 124
Kommentare: 2672

Hi Youssef,

a message has been sent to you.

Thank you.

Beginner
Beiträge: 0
Kommentare: 5

Hi Anna,

Yes I received the message and the issue resolved- thanks for your help.

Beginner
Beiträge: 0
Kommentare: 2

A few months ago I was having this same issue, and posted in this very thread. We got the 582 build and everything worked fine, however we recently got new systems with ASUS Z97 chipset boards, and we are having the exact same issue again. We are currently running 582, and once again Acronis cant find any network adapters to connect to. We are now back to square one on this issue.

Beginner
Beiträge: 0
Kommentare: 1

Hi

We have just starting a trial of Snap Deploy at our school to see if it would be of use in deploying an image across to some new laptops. They are a Toshiba Satellite Pro model however the network adapter is not being detected. Would be possible to obtain the latest build (582) to see if this would solve the issue before we go ahead with a purchase ?

Craig

Beginner
Beiträge: 0
Kommentare: 1

We have the same problem
please send link to build 582
thanks
Luca

Beginner
Beiträge: 0
Kommentare: 1

can i get the link as well?

Thank you

Forum Star
Beiträge: 124
Kommentare: 2672

Hello Everyone,

I've sent PMs to everybody who requested it.

Thank you.

Beginner
Beiträge: 0
Kommentare: 1

I am having the same issue on Prodesk 600 G1's( I217-LM NIC) are not being recognized Acronis Snap Deploy 4 (4.0.540)
can i get the link ?

Thanks
Piotr

Beginner
Beiträge: 0
Kommentare: 4

I could use an update as well, could I get a link?