128673: email notifications not working..

2 replies [Last post]
Edmund Wong
Offline
Beginner
Joined: 2010-09-22
Posts: 2

Hi,

I'm using B&R 10 for Windows Server and am trying to get the email notifications working.

I've set the proper hostname, port, username and password as well as using TLS and sending a test email would give me a

"Test message has been sent successfully."

But in the email server, I get:

Feb 16 14:12:29 STARTTLS=server, error: accept failed=0, reason=tlsv1 alert unknown ca, SSL_error=1, errno=0, retry=-1, relay=srv1 [192.168.1.20]
Feb 16 14:12:29 STARTTLS=server: 6066:error:14094418:SSL routines:SSL3_READ_BYTES:tlsv1 alert unknown ca:s3_pkt.c:1300:SSL alert number 48
Feb 16 14:12:29 v1G6CTnR006066: srv1 [192.168.1.20] did not issue MAIL/EXPN/VRFY/ETRN during connection to MSA-SSL

I've also tried using smtp.gmail.com, and while it says the test message has been sent successfully,  I never get the test
 email.

Might anyone have any ideas?

Thanks

Ed

 

Ekaterina Surkova
Ekaterina Surkova's picture
Offline
Forum Administrator
Joined: 2013-07-15
Posts: 1809

Hello Ed,

Welcome to Acronis user forums! I've found the following thread on a similar issue. I'd recommend checking the settings of your SMTP povider. Here you'll find some additional troubleshooting steps.

Thank you,

__________________

Ekaterina Surkova | Acronis Customer Central | Acronis Backup Software | For more answers to your questions, try our Knowledge Base and Video Tutorials. | Check our Corporate and Consumer Handbooks and Online Documentation for help on managing your account, products and support. | Our mission is to create Customer success. Our management team welcomes your comments and suggestions on how we can improve the overall support we provide to you. Please send your comments, suggestions, or concerns to Managers or submit your feedback here.

Edmund Wong
Offline
Beginner
Joined: 2010-09-22
Posts: 2

Hi Ekaterina,

I've been wracking my brain about this and have come across:

http://openssl.6102.n7.nabble.com/TLS-unknown-ca-alert-number-48-td19660...

What certificate does Acronis Backup & Recovery 10 use?  And how do I change it?   While I've found some PEM files, I'm doubt those are the certificates I need to update.

Thanks

Ed