56095: product registeration

3 replies [Last post]
John Smith
Offline
Beginner
Joined: 2012-12-27
Posts: 1

trying to register True Image Personal. After entering details to get key, I get a message saying 'fail to register'. says caused by firewall or proxy. I have no proxy and firewall set to allow Acronis access
to the internet. I even disabled firewall but made no difference. Grateful for any help.

Colin B
Colin B's picture
Offline
Acronis MVP Volunteer
MVP
Joined: 2009-08-15
Posts: 9291

John,

Which version and build of True Image are you having the problem with?

Does TI show as activated or not? In other words is itactually activating but the panel keeps popping up to be activated.

Have you had any problems registering the serial number to your Acronis account?

I've forgotten for the moment which ports TI uses, but make sure you have no closed ports.

You could try a repair install of TI and see if that solves the problem.

__________________

Windows 10 Pro 1703 RS edition.  TI2017 NG: Acronis Backup 11.7:50058, DD12:3223, vmProtect 7.0:5173, SnapDeploy 4

On a clear disk you can seek forever

john jordan
Offline
Beginner
Joined: 2016-08-27
Posts: 1

Just purchased Acronis True image 2017...tried to activeate with SN provided in email. Says it is already in use. can't unlock full version

Bobbo_3C0X1
Bobbo_3C0X1's picture
Offline
Acronis MVP Volunteer
MVP
Joined: 2013-02-27
Posts: 5895

John,

The user forum has no ability to help with serial #, licensing or account issues.  Please contact tehnical support via chat. 

Products: True Image, Snap Deploy
System: Motherboard: GA-Z170X-Gaming 3 / CPU: i5 6600K (OC 4.3Ghz) / Memory: 16GB Corsair Vengeance DDR4 (OC 3000 Mhz) / NVMEs: Samsung 950PRO, MyDigital BPX / SSDs: OCZ Vertex 4, PNY XLR8 / HDs: WD Black / OS: Win 10 Pro x64 / NAS: WD MyCloud 4Tb