Skip to main content

Backup Failure error code 61 and 16

Thread needs solution
Beginner
Posts: 1
Comments: 0

Just tried to run our first backup last night and got the following errors.

Backing up a Windows XP.

The message about the archiving already existing can't be correct as this was the first time run.

1 Information 9/19/2014 12:00:04 AM Command 'Running backup plan 'Backup CCD Windows 9/18/2014 12:24:01 PM'' is running.
2 Information 9/19/2014 12:00:10 AM Command 'Backing up' is running.
3 Information 9/19/2014 12:00:11 AM Found GRUB stage 1.5.
4 Information 9/19/2014 12:00:11 AM Searching for stage 2 file '/boot/grub/stage2'.
5 Information 9/19/2014 12:00:12 AM Detected GRUB stage 1.5 loader on disk '\local\hd_sign(46D39E19)'. Activated on volume '\local\hd_sign(46D39E19)\part_sn(91BE22C1E4C9877C52C733E12BB9E3E6)start(791088858)'.
6 Information 9/19/2014 12:00:14 AM Found GRUB stage 1.5.
7 Information 9/19/2014 12:00:14 AM Searching for stage 2 file '/boot/grub/stage2'.
8 Information 9/19/2014 12:00:14 AM Detected GRUB stage 1.5 loader on disk '\local\hd_sign(46D39E19)'. Activated on volume '\local\hd_sign(46D39E19)\part_sn(91BE22C1E4C9877C52C733E12BB9E3E6)start(791088858)'.
9 Error 9/19/2014 12:00:20 AM Command 'Backing up' has failed.
Additional info:
--------------------
Error code: 61
Module: 309
LineInfo: 4a8728dc8a1c950f
Fields: $module : service_process_vs_39029
Message: Command 'Backing up' has failed.
--------------------
Error code: 16
Module: 161
LineInfo: 672551508d539db2
Fields: $module : disk_bundle_vs_39029
Message: Archive with the same name already exists.
--------------------
Task 'Simple backup (Full)' has failed on machine 'bv-117346'.

0 Users found this helpful
Beginner
Posts: 0
Comments: 2

Where is a simple list of the error codes?  Looking for error code 61 and cannot find it anywhere on the site or on the web

Forum Moderator
Posts: 237
Comments: 6951

Hello Andrew,

Thank you for your posting! If you are sure, that there is no archive with te same name in the specified location, please refresh the metadata file (this file contains information about the vault content and sometimes this information does not reflect the actual state of the vault). 

Personal or unmanaged vault: just click on Refresh in the archive-view of the vault;

Managed vault (by Acronis Storage Node): please run re-index since this vault type stores the information in a separate database

If the issue persists, please rename the archive.

Thank you,