Skip to main content

Backup failed message but nackup seems to complete

Thread needs solution
Beginner
Posts: 1
Comments: 1

Hi there,

 

I'm currently looking after things in the office while most of the staff are off. We use backup 11.7 on one of our VM's and it backs up the VM to the physical machine. When running currently I'm getting the following error log;

--------------------
Log Entry Details
--------------------
Type:          Error
Date and time: 12/04/2020 13:55:12
Backup plan:   Nightly Backup of ECN-SAGE1000
Task:          Simple backup (Full)
Code:          20,250,685(0x135003D)
Module:        309
Owner:         Administrator@ECN-SAGE1000
Message:      
  Command 'Running backup plan 'Nightly Backup of ECN-SAGE1000'' has failed.
Additional info:
--------------------
Error code: 61
Module: 309
LineInfo: 4a8728dc8a1c9510
Fields:  $module : mms_vs_44409
Message: Command 'Running backup plan 'Nightly Backup of ECN-SAGE1000'' has failed.
--------------------
Error code: 41
Module: 307
LineInfo: e6792a5ee190de97
Fields:  $module : agent_protection_addon_vs_44409
Message: Failed to execute the command.
--------------------
Error code: 2
Module: 329
LineInfo: 8edc81ea38faba0a
Fields:  TraceLevel : 1, $module : gtob_backup_command_addon_vs_44409
Message: Step 'Post-backup replication/cleanup' has failed.
--------------------
Error code: 22
Module: 309
LineInfo: 8d165e86fb8195f7
Fields:  TraceLevel : 1, $module : staging_command_addon_vs_44409
Message: TOL: Failed to execute the command. The 'Replication' command initiates backup replication.
--------------------
Error code: 11
Module: 373
LineInfo: dfd7515541030d07
Fields:  $module : staging_command_addon_vs_44409
Message: Failed to resolve the secondary location. Location: 'arl:/A798B9BC-5FED-426C-A2E5-46460AC2576A/16CDCFA0-0ECD-4FC2-A390-2B2D6E609543'; Archive: 'ecn-sage1000'.
--------------------
Error code: 22
Module: 309
LineInfo: 8d165e86fb8195f7
Fields:  TraceLevel : 1, $module : staging_command_addon_vs_44409
Message: TOL: Failed to execute the command. This command resolves the secondary location for the backup replication.
--------------------
Error code: 203
Module: 161
LineInfo: b320396adfe40a2
Fields:  IsReturnCode : 1, $module : disk_bundle_vs_44409
Message: Failed to get information about the backups.
--------------------
Error code: 507
Module: 64
LineInfo: a1d3981537c687d9
Fields:  id : ecn-sage1000_2020_01_22_21_00_11_918D.TIB, $module : disk_bundle_vs_44409
Message: Failed to open the backup archive by the ID.
--------------------
Error code: 620
Module: 64
LineInfo: 6a1198d1b8be2c1d
Fields:  $module : disk_bundle_vs_44409
Message: Archive data is invalid.
--------------------
Error code: 1
Module: 64
LineInfo: 98130db273d2480
Fields:  $module : disk_bundle_vs_44409
Message: The archive is invalid or its type is unsupported.
--------------------
Acronis Knowledge Base:

Event code: 0x0135003D+0x01330029+0x01490002+0x01350016+0x0175000B+0x01350016+0x00A100CB+0x004001FB+0x0040026C+0x00400001

--------------------

 

It's showing as the backup failing however in the destination location there is a backup file saved (and it looks like its the correct size) so I'm not sure if thebackup has indeed failed or if it's fine and this is just a random error message but the date itself isn't affected.

 

Any advice would be greatly appreciated.

 

Thanks,

Ian

0 Users found this helpful
Support specialist
Posts: 0
Comments: 1327

#1

Hello Ian Simmonds,

welcome to Acronis forums!

Thank you for sharing this error log.

You see a new backup file in the first backup location because it has been successfully created but the error occurred at the next step - replication. Your activity log indicates that the second location (for replication) can not be accessed from the Agent (machine) which sent this error message. Most probably, it is ECN-SAGE1000.

Please check whether this secondary location for replication can be physically accessed from the Agent which runs the backup. If it is, then please Refresh it. Please find a replication destination in Replication and retention settings of a backup plan "Nightly Backup of ECN-SAGE1000".

Beginner
Posts: 1
Comments: 1

#2

Thank you for your reply. I've checked and it didn't have the box ticked for replication, I've now selected this and set it to replicate to a NAS in a different building. It's running now so I'll check back again once it's complete to see if it sorts out the error.

 

Thanks,

Ian

Support specialist
Posts: 0
Comments: 1327

#3

Hello Ian.

Glad to know that you have sorted the sings out with the backup plan. Please share the results.