Skip to main content

email notifications not working..

Beginner
Posts: 1
Comments: 1

Hi,

I'm using B&R 10 for Windows Server and am trying to get the email notifications working.

I've set the proper hostname, port, username and password as well as using TLS and sending a test email would give me a

"Test message has been sent successfully."

But in the email server, I get:

Feb 16 14:12:29 STARTTLS=server, error: accept failed=0, reason=tlsv1 alert unknown ca, SSL_error=1, errno=0, retry=-1, relay=srv1 [192.168.1.20]
Feb 16 14:12:29 STARTTLS=server: 6066:error:14094418:SSL routines:SSL3_READ_BYTES:tlsv1 alert unknown ca:s3_pkt.c:1300:SSL alert number 48
Feb 16 14:12:29 v1G6CTnR006066: srv1 [192.168.1.20] did not issue MAIL/EXPN/VRFY/ETRN during connection to MSA-SSL

I've also tried using smtp.gmail.com, and while it says the test message has been sent successfully,  I never get the test
 email.

Might anyone have any ideas?

Thanks

Ed

 

Forum Star
Posts: 60
Comments: 2289

Top

Hello Ed,

Welcome to Acronis user forums! I've found the following thread on a similar issue. I'd recommend checking the settings of your SMTP povider. Here you'll find some additional troubleshooting steps.

Thank you,

Beginner
Posts: 1
Comments: 1

Top

Hi Ekaterina,

I've been wracking my brain about this and have come across:

http://openssl.6102.n7.nabble.com/TLS-unknown-ca-alert-number-48-td1966…

What certificate does Acronis Backup & Recovery 10 use?  And how do I change it?   While I've found some PEM files, I'm doubt those are the certificates I need to update.

Thanks

Ed