Skip to main content

True Image Home 2010 - Probleme

Thread needs solution
Beginner
Posts: 5
Comments: 9

Hallo, 

ich hab mit True Image Home 2010 ein Problem - nach dem Start des Backups kommt folgende Fehlermeldung:

Beim Ausführen der Skriptdatei ist ein Fehler augetreten. Fehler #1008 - "Es wurde versucht, auf ein Token zuzugreifen, das nicht vorhanden ist (=xFFF0)"

bei mehr Details:
Mehr Informationen über diesen Fehler und mögliche Lösungen können online in der
Acronis Knowledge Base verfügbar sein.
Um manuell auf die Online-Ressource zuzugreifen, geben Sie den Ereignis-Code hier ein: http://kb.acronis.com/errorcode/
Ereignis-Code: 0x00640067+0x00090BC0

allerdings bekomm ich, wenn ich den Link aufrufe, nur die Information, dass nichts vorhanden ist...

Acronis Support Center

There is no information about this error available now. You can use the links below to search for any additional information that might be available.

 

Hat jemand einen TIPP für mich?

 

 

google translate:

I have a problem with True Image Home 2010 - after starting the backup the following error message appears:

An error occurred while executing the script file. Bug # 1008 - "An attempt was made to access a token that does not exist (= xFFF0)"

with more details:
More information about this error and possible solutions can be found online in the
Acronis Knowledge Base will be available.
To manually access the online resource, enter the event code here: http://kb.acronis.com/errorcode/
Event Code: 0x00640067 + 0x00090BC0
 

When I call the link, I only get the information that there is nothing ...

Acronis Support Center

There is no information about this error available now. You may also use the link below to search for any additional information.

Does anyone have a tip for me?

0 Users found this helpful
Legend
Posts: 73
Comments: 16452

Paul, what version of Windows OS are you using in conjunction with ATI 2010? 
Note: ATI 2010 was only tested with Windows XP, Vista and 7 versions, per the user guide.

I have not seen any issues such as you have described here but this could be simply because there are very few users still using such an old version of ATI as this?

The Log file for your backup task where this issue was given should be your starting point for any clues about why this happened.

Paul, welche Windows-Version verwenden Sie in Verbindung mit ATI 2010?
Hinweis: ATI 2010 wurde nur mit den Versionen Windows XP, Vista und 7 gemäß der Bedienungsanleitung getestet.

Ich habe keine Probleme gesehen, die Sie hier beschrieben haben, aber dies könnte einfach daran liegen, dass nur noch sehr wenige Benutzer eine so alte Version von ATI wie diese verwenden.

Die Protokolldatei für Ihre Sicherungsaufgabe, in der dieses Problem aufgetreten ist, sollte der Ausgangspunkt für Hinweise darauf sein, warum dies geschehen ist.

Beginner
Posts: 5
Comments: 9

I', using winxp (on a pc without i-net connection )

 

Legend
Posts: 73
Comments: 16452

Paul, has this been working without problem previously or is this the first time of trying to use ATI 2010 on this particular Windows XP computer?

Beginner
Posts: 5
Comments: 9

Hallo, bis jetzt - also seit ich ATI2010 vor Jahren installiert habe hat es immer problemlos funktionert - erst seit März 2019 kommt die Fehlermeldung

keine neuen Programme, nichts am PC geändert...

 

google translate:

Hello, so far - so since I installed ATI2010 years ago, it has always worked 
fine - since March 2019 the error message appears..

- no new programs, nothing changed at the pc...

 

Legend
Posts: 73
Comments: 16452

Paul, if this was working fine before but now is failing, then I can only suggest doing a Repair Install of the application.  You can do this by downloading the full installer for ATI 2010 from your Acronis Account (assuming that you have registered the product to the account), then installing this without uninstalling the current software - this should give you a choice of 'Repair' or 'Uninstall' options.