Skip to main content

Missing forums when creatin new topics

Forum Member
Posts: 4
Comments: 21

If I try to create a new topic, I can see only some forum in the scrolldown list. Others are missing.

This does not appear:

https://forum.acronis.com/forums/acronis-business-products-discussions/…

 

This appears:

https://forum.acronis.com/forums/acronis-business-products-discussions/…

I wanted to write in the first, but I had to write in the second because the first does not appear. I see many (and recent) messages inside "missing" forums, how can other people write in it?

Forum Member
Posts: 4
Comments: 21

Top

I was able to move the topic into the right forum, using "edit".

In "edit" scroll list I can see all the missing forums. It seems to me that "new topic" list is missing entries starting with "--".

Another thing: if I edit again my post, and don't pay attention to proposed forum, it's moved back to the previous forum.

 

Forum Star
Posts: 58
Comments: 2182

Top

Hello Valerio,

Could you please attach some screenshots illustrating the issue. I've tried to reproduce - all forum sections are displayed correctly for my account (logged as user).

Thank you!

Forum Member
Posts: 4
Comments: 21

Top

I've tried now, and it's working also for me...

But I'm sure it didn't work when I opened this topic.

 

Regular Poster
Posts: 24
Comments: 327

Top

Maybe this was happening as the forum was taken down for maintenance yesterday?

If it does not happen again it might be the cause.

Forum Member
Posts: 4
Comments: 21

Top

I saw the forum down for manteinance, but then it was simply down.

I faced this issue during previous days.

Perhaps something has been fixed during manteinance? Who knows?