Aller au contenu principal

forum notification settings won't work

Thread needs solution
Regular Poster
Contributions: 42
Commentaires: 163

When I check the Forum Account|Edit boxes to:

"Receive comment follow-up notification e-mails"

"Receive content follow-up notification e-mails"

then click SAVE I get a message that "The changes have been saved." but they aren't even on that very screen: the boxes have been unchecked, and I've never ever gotten these forum notifications. Even though my forum email is the exact same as my Acronis Account email which I do get ticket emails for.

I've tried clicking the Follow button on when I post to create a thread, but that doesn't help.

0 Users found this helpful
Legend
Contributions: 102
Commentaires: 22503

#1

I see the same issue that no changes are retained after being made in the user profile pages.  In my case I haven't received any notification emails for topics I've followed for several months despite having the settings enabled for this.

I just tried to deselect the 2 main settings then clicked on Save and the deselected settings are selected again!

Ekaterina is on vacation at present so will need to wait her return to try to pursue these issues!

Note: I also am unable to change my forum email address which I have done previously when have had similar issues!  The email address field in not accessible for edit.

Regular Poster
Contributions: 42
Commentaires: 163

#2

Thank you Steve!

You are everywhere!

Legend
Contributions: 102
Commentaires: 22503

#3

It's a wet day outside (& the wife is catching up on her TV soaps!)...

Legend
Contributions: 102
Commentaires: 22503

#4

Coyote, some notifications have started coming through after playing around with trying to turn the profile settings on / off several times - not as many as I would expect, but more than I was getting.

What I found was that if I just changed one option then clicked on Save, it seemed to 'stick' but I also ended up logging out and back in again because I couldn't get Firefox to display the page until I had done so???

If I was changing multiple settings, then nothing stuck after clicking Save!  In essence, I turned the notification off, one at a time, saved inbetween, then turned them on again, one at a time and saving inbetween, along with having to log out / in again! (Not to mention turning fully around 3 times, shouting Bingo!, touching wood and standing on one leg!). :=( '

Legend
Contributions: 102
Commentaires: 22503

#5

Must have spoken too soon yesterday!  Not receiving any notifications for updates on topics I am posting to today despite them being shown in the forums listings.

Beginner
Contributions: 0
Commentaires: 22

#6

To my account the same happens, no notification emails...

Regular Poster
Contributions: 42
Commentaires: 163

#7

Out of the blue I just got a notification email for Thomas' post (and for one to another thread).

But of course not for Steve's three over the last 9 days.

Forum Moderator
Contributions: 159
Commentaires: 5657

#8

Hello Everyone,

we've reported the issue to the web developers, I'll keep this thread updated on the progress 
sorry for the inconvenience cased! 

Legend
Contributions: 102
Commentaires: 22503

#9

Thanks Ekaterina, I am still not getting any notifications at present from the forums, not even for new topics being created anymore.  What I have been getting is marketing type mails which started with a Welcome to ATI 2020 one!

Beginner
Contributions: 2
Commentaires: 6

#10

Same here, never get any notifications from this forum on any comments I make nor any topics I create. Kind of a real pain, but then again I don't think that we should be forced to use the same password for our forum login as our Acronis account in general either. This to me seems like a security weakness to me, but I am no cyber security expert. Just seems like Acronis puts a lot of faith in the security of their forum. I mean hack the forum and you have access to the Acronis account, whereas with a separate credential for the forum....Hack the forum and still don't have access to the Acronis account. Don't get me wrong, I think it's great that TLS/SSL is used for the forum, but I think the forum should be a separate entity away from our main Acronis accounts. It just adds an extra layer of security in my opinion.

Forum Star
Contributions: 170
Commentaires: 1211

#11

For what it's worth, notifications are still random at best.  I got one overnight, but found several updated threads that did not result in notifications.